top of page
210430_DM_vluchtuitdestad_Inne_0084.jpg

Hey, leuk om je hier te zien!

Fijn dat je hier bent terechtgekomen. Ik neem je graag mee op mijn tocht naar een bewuster, duurzamer leven. Ik deel mijn tips voor plantaardig eten en over hoe je meer verpakkingsvrij kan leven. En wie weet kunnen we elkaar inspireren.

Ik ben Inne (rechts op de foto dus ;-)). Nu 35 jaar, en ik woon met mijn vriend en (adoptie)hond Trix in een huis in het bos. Ik ben opgegroeid in een klein dorpje 'op den boerenbuiten', maar ben voor mijn studie in Antwerpen op kot gegaan en ben daar blijven plakken. Na jaren heel graag in de stad te hebben gewoond, beseften we dat we in het groen wilden wonen. We verhuisden naar het bos en dat was 1 van de beste keuzes uit mijn leven. Zalig om dichter bij de natuur te wonen en de seizoenen te zien veranderen of verrast te worden door een eekhoorn of reetje.

Ik eet al verschillende jaren plantaardig en leef zoveel mogelijk veganistisch omdat ik niet wil dat dieren hoeven te lijden voor mijn levensstijl. Pas later besefte ik dat het ook veel beter is voor het klimaat en voor je gezondheid om plantaardig te eten. Omdat ik me verder wilde verdiepen in voeding, volgde ik een opleiding voedingsdeskundige. 

Door bewuster bezig te zijn met voeding en de impact op het klimaat, ben ik ook over het algemeen minimalistischer en bewuster gaan leven. Ik koop minder spullen en kleren en ik ben meer bezig met zelfzorg. 

Ik lees veel over die zaken die ik interessant vind, want ik hou ervan om bij te blijven leren. Ik ben dus altijd wel bezig met 1 of andere cursus. Daarnaast hou ik ervan om buiten bezig te zijn of tijd door te brengen met de mensen die ik graag zie.

Heb je een vraag voor mij of wil je samenwerken aan een leuk project? Mail me gerust.

(Foto door Rebecca Fertinel) 

Volg me op Instagram

  • Instagram

Ik ontdek graag ook wie jij bent!

© 2022 Plant a seed 

privacy-en cookieverklaring

bottom of page